
17. mai i Oslo
Her feirer du 17. mai i Oslo.
Book bord eller kjøp billett til våre restauranter og nattklubber nå! Siden er oppdatert for 17. mai 2025.
Her feirer du 17. mai 2025:
Sist oppdatert 25. februar 2025
LEDIG BORD
Tårnet Kulturarena
Status
Ledig bord
Billetter
Salg av bord med drikkepakke
Salg av enkelt-billett
Kjekt å vite
Norges største 17. mai fest!
DJ-er, liveband og et ekte 17. mai-korps
Bli med på en folkefest
LEDIG BORD
BAR Vulkan
Status
Ledig bord
Reservasjoner
12:00, 15:00 & 18:00
Selskapsmeny (3-retters)
795,- per pers
Kjekt å vite:
Begrenset drop-in mellom 12 - 18
DJ hele dagen.
LEDIG BORD
TAKET Steen & Strøm
Status
Ledig bord
Reservasjoner
VIP-bord (dag): 12:00 & 16:00
Kveldsbillett: 22:00
VIP-bord (kveld)
Kjekt å vite
Kun fest arrangement
(ingen mat)
Dagsbillett gir ikke inngang på kveld
(må kjøpe separat billett).
LEDIG BORD
Amazonia by BAR
Status
Ledig bord
Reservasjoner
Velg mellom følgende seating-tider:
12:00-14:30
15:00-17:30
18:00-22:30
Selskapsmeny (3-retters)
825,- per pers
KOMMER
Bar Bardot
Mer informasjon kommer!
FYR Bistronomi
Mer informasjon kommer!
KOMMER
Ofte stilte spørsmål:
-
Billetter til TAKET kan kjøpes online, og vi anbefaler å kjøpe på forhånd for å sikre plass. For FYR Bistro, AMAZONIA by BAR, og BAR Vulkan, vennligst kontakt direkte via e-post for booking.
-
FYR Bistronomi (950,- per pers):
Forrett: Marinert ørret med dillmayo, hylleblomst og cruditésalat.
Hovedrett: Grillet kalv culotte med sommerkål, grønn asparges og sherryvinaigrette med brunet smør.
Dessert: Lemoncurd med jordbær- og rabarbrasalat, havrecrumble, yoghurtsorbet og sitronverbena.
Tilvalg som østers med eplevinaigrette og varierte "Chips og dip", tilgjengelig for forhåndsbestilling. Mer informasjon ved booking.
AMAZONIA by BAR (795,- per pers)
Marinert tunfisk med kokos, agurk, tomat, ananas og chili
Grillet ytrefilet med broccolini, maispure, poteter, chimichurri og pico de gallo
Sjokolademousse med bær og candy crunch
BAR Vulkan (745,- per pers)
Forrett: Norwegian caprese – norsk mozzarella, tomater, basilikum, ruccola, og balsamicoglaze.
Hovedrett: Sommerbiff – Grillet entrecôte med béarnaisesaus, brokkolisalat og konfiterte tomater, servert med pommes frites.
Dessert: Hvit sjokolademousse med rabarbrasorbet og bær.
-
Avbestillingsregler kan variere mellom de ulike stedene. Vi anbefaler at du kontakter stedet direkte for å få informasjon om deres spesifikke avbestillingsvilkår.
-
Drop-in er mulig på noen av stedene, som AMAZONIA by BAR og BAR Vulkan, men vi anbefaler å booke på forhånd for å garantere plass.
Drop-in tilgjengelighet kan være begrenset, spesielt på travle tider.