17. mai i Oslo

Vi gir deg en enkel oversikt over hvor du bør feire 17. mai i Oslo!

Book bord eller kjøp billett til våre restauranter og nattklubber nå!

Her feirer du 17. mai:

Sist oppdatert 29. april 2024

Snart utsolgt

Amazonia by BAR

Status:
Snart utsolgt

Bordsetninger:
12:00, 15:00 & 18:00

Selskapsmeny (3-retters)
Pris: 795,- per pers

Kjekt å vite:
Tilbyr drop-in for drikke hele dagen
DJ hele dagen
Ingen billettsalg til nattklubb senere

Ledige bord

Bar Bardot

Status:
Ledige bord

Åpningstid:
Åpner kl. 13:00

Mat & drikke:
Enkel fingersnacks
Signaturcocktails
Stort vinkart

Kjekt å vite:
Book via mail
Ingen krav til mat

FYR Bistronomi

Status:
Snart utsolgt

Bordsetninger:
11:30 & 18:00

Selskapsmeny
950,- per pers

Kjekt å vite
Ingen drop-in
DJ store deler av dagen

Snart utsolgt

BAR Vulkan

Status:
Snart utsolgt

Bordsetninger:
12:00, 15:00 & 18:00

Selskapsmeny (3-retters)
745,- per pers

Kjekt å vite:
Begrenset drop-in mellom 12 - 18
DJ hele dagen.
Ingen billettsalg til nattklubb senere

Snart utsolgt

Dagsbilletter
utsolgt

TAKET Steen & Strøm

Status :
Snart utsolgt

Bordsetninger
VIP-bord (dag): 12:00 & 16:00
Kveldsbillett: 22:00
VIP-bord (kveld)

Kjekt å vite
Kun fest arrangement
(ingen mat)
Dagsbillett gir ikke inngang på kveld
(må kjøpe separat billett).

Ofte stilte spørsmål:

  • Billetter til TAKET kan kjøpes online, og vi anbefaler å kjøpe på forhånd for å sikre plass. For FYR Bistro, AMAZONIA by BAR, og BAR Vulkan, vennligst kontakt direkte via e-post for booking.

  • FYR Bistronomi (950,- per pers):

    • Forrett: Marinert ørret med dillmayo, hylleblomst og cruditésalat.

    • Hovedrett: Grillet kalv culotte med sommerkål, grønn asparges og sherryvinaigrette med brunet smør.

    • Dessert: Lemoncurd med jordbær- og rabarbrasalat, havrecrumble, yoghurtsorbet og sitronverbena.

    Tilvalg som østers med eplevinaigrette og varierte "Chips og dip", tilgjengelig for forhåndsbestilling. Mer informasjon ved booking.

    AMAZONIA by BAR (795,- per pers)

    • Marinert tunfisk med kokos, agurk, tomat, ananas og chili

    • Grillet ytrefilet med broccolini, maispure, poteter, chimichurri og pico de gallo

    • Sjokolademousse med bær og candy crunch

    BAR Vulkan (745,- per pers)

    • Forrett: Norwegian caprese – norsk mozzarella, tomater, basilikum, ruccola, og balsamicoglaze.

    • Hovedrett: Sommerbiff – Grillet entrecôte med béarnaisesaus, brokkolisalat og konfiterte tomater, servert med pommes frites.

    • Dessert: Hvit sjokolademousse med rabarbrasorbet og bær.

  • Avbestillingsregler kan variere mellom de ulike stedene. Vi anbefaler at du kontakter stedet direkte for å få informasjon om deres spesifikke avbestillingsvilkår.

  • Drop-in er mulig på noen av stedene, som AMAZONIA by BAR og BAR Vulkan, men vi anbefaler å booke på forhånd for å garantere plass.

    Drop-in tilgjengelighet kan være begrenset, spesielt på travle tider.