17. mai i Oslo
Vi gir deg en enkel oversikt over hvor du bør feire 17. mai i Oslo!
Book bord eller kjøp billett til våre restauranter og nattklubber nå!
Her feirer du 17. mai:
Sist oppdatert 29. april 2024
Snart utsolgt
Amazonia by BAR
Status:
Snart utsolgt
Bordsetninger:
12:00, 15:00 & 18:00
Selskapsmeny (3-retters)
Pris: 795,- per pers
Kjekt å vite:
Tilbyr drop-in for drikke hele dagen
DJ hele dagen
Ingen billettsalg til nattklubb senere
Ledige bord
Bar Bardot
Status:
Ledige bord
Åpningstid:
Åpner kl. 13:00
Mat & drikke:
Enkel fingersnacks
Signaturcocktails
Stort vinkart
Kjekt å vite:
Book via mail
Ingen krav til mat
FYR Bistronomi
Status:
Snart utsolgt
Bordsetninger:
11:30 & 18:00
Selskapsmeny
950,- per pers
Kjekt å vite
Ingen drop-in
DJ store deler av dagen
Snart utsolgt
BAR Vulkan
Status:
Snart utsolgt
Bordsetninger:
12:00, 15:00 & 18:00
Selskapsmeny (3-retters)
745,- per pers
Kjekt å vite:
Begrenset drop-in mellom 12 - 18
DJ hele dagen.
Ingen billettsalg til nattklubb senere
Snart utsolgt
Dagsbilletter
utsolgt
TAKET Steen & Strøm
Status :
Snart utsolgt
Bordsetninger
VIP-bord (dag): 12:00 & 16:00
Kveldsbillett: 22:00
VIP-bord (kveld)
Kjekt å vite
Kun fest arrangement
(ingen mat)
Dagsbillett gir ikke inngang på kveld
(må kjøpe separat billett).
Ofte stilte spørsmål:
-
Billetter til TAKET kan kjøpes online, og vi anbefaler å kjøpe på forhånd for å sikre plass. For FYR Bistro, AMAZONIA by BAR, og BAR Vulkan, vennligst kontakt direkte via e-post for booking.
-
FYR Bistronomi (950,- per pers):
Forrett: Marinert ørret med dillmayo, hylleblomst og cruditésalat.
Hovedrett: Grillet kalv culotte med sommerkål, grønn asparges og sherryvinaigrette med brunet smør.
Dessert: Lemoncurd med jordbær- og rabarbrasalat, havrecrumble, yoghurtsorbet og sitronverbena.
Tilvalg som østers med eplevinaigrette og varierte "Chips og dip", tilgjengelig for forhåndsbestilling. Mer informasjon ved booking.
AMAZONIA by BAR (795,- per pers)
Marinert tunfisk med kokos, agurk, tomat, ananas og chili
Grillet ytrefilet med broccolini, maispure, poteter, chimichurri og pico de gallo
Sjokolademousse med bær og candy crunch
BAR Vulkan (745,- per pers)
Forrett: Norwegian caprese – norsk mozzarella, tomater, basilikum, ruccola, og balsamicoglaze.
Hovedrett: Sommerbiff – Grillet entrecôte med béarnaisesaus, brokkolisalat og konfiterte tomater, servert med pommes frites.
Dessert: Hvit sjokolademousse med rabarbrasorbet og bær.
-
Avbestillingsregler kan variere mellom de ulike stedene. Vi anbefaler at du kontakter stedet direkte for å få informasjon om deres spesifikke avbestillingsvilkår.
-
Drop-in er mulig på noen av stedene, som AMAZONIA by BAR og BAR Vulkan, men vi anbefaler å booke på forhånd for å garantere plass.
Drop-in tilgjengelighet kan være begrenset, spesielt på travle tider.